به گزارش خبرگزاری مهر، محمد پهلوان کاشی اظهار کرد: هم اکنون شهرستانهای مشهد، باخرز، بینالود، تربت جام، تربت حیدریه، جوین، چناران، گلبهار، خواف، خوشاب، داورزن، درگز، زاوه، سبزوار، ششتمد، سرخس، صالح آباد، فریمان، فیروزه، قوچان، کاشمر، نیشابور و زبرخان در شرایط آبی و سایر شهرهای استان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
رئیس کمیته رسانه و اطلاعرسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که هیچ یک از شهرستانهای خراسان رضوی در وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی قرار ندارند ادامه داد: همچنین ۱۰ شهرستان خراسان رضوی شامل بجستان، بردسکن، تایباد، جغتای، خلیلآباد، رشتخوار، کلات، کوهسرخ، گناباد و مهولات در وضعیت زرد کرونایی هستند.
وی گفت: در شبانه روز گذشته ۲ بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه بستری شدند و تعداد کل بیماران مبتلا به کرونا بستری شده در بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه به ۱۹ بیمار رسید که هفت نفر از این آنان بدحال بوده در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.




نظر شما